O NAMA

Studio je osnovao arhitekt Marko Deković, koji ima bogato iskustvo u području arhitekture i projektiranja. Poznati smo po našem inovativnom pristupu dizajnu, stvarajući jedinstvena i funkcionalna prostorna rješenja. Naši projekti obuhvaćaju različite vrste građevina, uključujući stambene, poslovne, turističke i javne objekte.

“Vaša priča, vaš dom iz snova”

Vjerujemo da svaka osoba ima jedinstvenu priču, ciljeve, strasti i stil koji ih inspirira. Mi pretvaramo tu priču u stvarnost kroz oblikovanje doma koji je prilagođen vašem osobnom stilu i željama.

“Dizajn bez kompromisa”

Naš rad ide izvan granica dizajna kako bismo ostvarili buduću evoluciju arhitekture. Fokusiramo se na društvenu i ekološku odgovornost te energetsku učinkovitost u svakom projektu.

“Potičemo napredak kroz kvalitetu”

Strastveno se posvećujemo svakom detalju i neprestano težimo izvrsnosti. Kroz naš rad, stvaramo poboljšanja koja traju, potičući promjene u građevinama i prostorima koje stvaramo te kod ljudi koje oni služe.

Moderan arhitektonski dizajn

Arhitektura kao jezik ideja i filozofija

Vašu priču pretvaramo u dom iz snova

Naša forma prati umjetnost

Oblikovanje budućnosti bez kompromisa

Naš proces rada

Istraživanje

Pažljivo istražujemo vaše potrebe, želje i ciljeve kako bismo stvorili jasnu sliku o tome što želite postići sa svojim projektom.

Konceptualizacija

Na temelju dobivenih informacija razvijamo inovativne ideje i koncepte koji odražavaju vašu viziju i identitet.

Dizajniranje

Naš tim stručnih arhitekata pretvara koncepte u konkretne vizualne prikaze i tehničke crteže koji će oblikovati vaš prostor.

Suradnja

Vaše povratne informacije su ključne. Tijekom cijelog procesa surađujemo s vama kako bismo osigurali da vaša vizija bude ispunjena i da ste zadovoljni rezultatom.

Izvedba

Naš stručni tim preuzima odgovornost za implementaciju projekta, osiguravajući visoku kvalitetu izvedbe i usklađenost s dogovorenim planom.

Uspješno realiziranih projekata

Zadovoljnih klijenata

Priznanja i nagrada